Rechthuisborrel Aduard Oktober Brainstormborrel

Beste Allemaal,

We hebben het idee opgevat om maandelijks een borrel te organiseren in het ‘Oude Rechthuis’ (Burgemeester Seinenstraat 3) in ons Aduard. Een borrel voor gezellige Aduarders die eens per maand zin hebben om samen een glas te drinken en een goed gesprek te voeren.

De borrel vindt in de winter plaats op iedere tweede zaterdag van de maand.
Het principe is simpel. Je neemt zelf je eigen hapje en drankje mee.

We willen iedere maand kijken of we de avond in een bepaalde activiteit kunnen organiseren. Afhankelijk van het thema vragen we een kleine vergoeding.

De eerste borrel is op 8 oktober en die willen we gebruiken om te ‘brainstormen’ over de invulling van de avonden.

Jullie suggesties voor de andere avonden zijn van harte welkom! We vinden het erg prettig als ook anderen een avond willen organiseren.

We mogen voor een kleine vergoeding gebruik maken van Het Rechthuis. Omdat het een stichting betreft die van subsidies leeft, zou het fijn zijn als je een (kleine) bijdrage voor de stichting mee wilt nemen.

Laten jullie weten of je er bij bent en of je gasten mee neemt? We kunnen dan een beetje inschatten hoe druk het wordt. Je kunt je aanmelden via ursula@hetappelhofje.nl

Graag tot de 8ste en iedere tweede zaterdagavond in de maand daaropvolgend (behalve december).

Met vriendelijke groet,

Rogier van ‘t Land
Lourens Bosch
Wouter Slagter
Ursula Veldsema

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *